The One particle mix

Ponty vagy amur horgászataink során a legtöbb esetben magmixet is használunk, hiszen ez is egy plusz vonzerő, amit a halak igencsak kedvelnek. Eddig ezeket a keverékeket legtöbbször mi állítottuk elő magunknak, mindaddig, amíg hosszas kísérletezés és teszthorgászat után, piacra nem kerültek a The One magmixek. Nagyon praktikus, 2 literes kiszerelésben kerültek a boltok polcaira ezek a termékek és a visszazárható doboznak köszönhetően, hűvös helyen, akár bontott állapotban is tárolhatjuk. A The One-hoz megszokott módon az eddigi, 4 jól bevált ízben (Red, Black, Purple, Gold) vásárolhatják meg vevők.

Fontos kiemelni, hogy tartósítószert nem tartalmaznak és egyedülálló módon aminos és betainos folyadékban áznak, melyek még vonzóbbá teszik a magvakat. Természetesen nem csak önmagában, hanem etetőanyaghoz, vagy bojlimixhez is használhatjuk. Külön a folyadék is alkalmas groundbait nedvesítéséhez, vagy olyan csalik áztatásához melyek magukba szívják ezt a tartalmas folyadékot. A ponty, vagy bojlis horgászatban már jól ismert magvakat tartalmazza a doboz, pontosabban: Tigrismogyorót, Kukoricát, Kendermagot, Csillagfürtöt, és Csicseriborsót.

Ezeket a szemeseket természetesen csalizásra is használhatjuk, kiválóan megállnak a hajszálelőkén, vagy a csalitüskén is. Horgászataink során főként The One bojlik dúsítására használjuk a magmixeket, így takarékosnak is mondható a 2 literes kiszerelés, ráadásul aromás tulajdonságuknak köszönhetően, rövidebb horgászatok során előbb kapásra ingerli a halakat.

Írta: Paál Norbert

Fotók: Paál Norbert

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.