THE ONE LÁGY GUMIGYÖNGY

Védjük kötéseinket The One gumigyönggyel!
Legyen szó feeder, bojlis vagy úszós felszerelésről, szinte minden módszernél hasznunkra válhat ez az egyszerű kis apróság.
Kezdőtől a profi horgászokig, mindenkinek ajánljuk a használatát. Több színben és méretben kapható! Két különböző színben (zöld, barna) és két fajta méretben (4mm, 6mm) kapható!

Szín: Zöld // Barna       Méret: 4mm // 6mm 

 

 

THE ONE GUMIÜTKÖZŐ BULLET

A kötések védelmére szolgáló gumiharangot a csomóra húzva védhetjük azt a külső behatásoktól, akadóktól. Három fajta színben érhető el!

Szín: Barna // Zöld // Sóder

 

 

 

THE ONE HELIKOPTER ÜTKÖZŐ

A The One gumiütközőt használjuk csúszó, helikopter, vagy chod szerelékhez. Kötésvédő szerepet tölt be! Három fajta színben érhető el!

Szín: Barna // Zöld // Sóder

 

 

THE ONE SZILIKONCSŐ

A The One szilikoncső segítségével könnyedén rögzíthetjük hajszálelőkénket a horog szárán. Használhatjuk 2 – 4 – 6 méretű horgokhoz, vagy akár több pontos úszóink rögzítésére is, mivel méretre vágható. Átlátszó és barna színben érhető el.

Szín: Áttetsző // Barna       Méret: 1.5mm

 

 

 

THE ONE SZILIKON GUMIHARANG 20MM

A The One Tail Rubber egy rugalmas, de merev anyagból készült gubancgátló szilikon hüvely. A hagyományos szilikon hüvelytől rövidebb, így elsősorban helikopter és chod szerelékhez, vagy rövid horog előkékhez ajánljuk. Dobás közben megakadályozza előkénk gubancolódását, és védi a kötést. 20mm hosszúságban. Kiszerelés:20db/csomag

Szín: Áttetsző barna // Áttetsző zöld // Áttetsző sóder       Méret: 20mm

 

 

THE ONE SZILIKON GUMIHARANG 40MM

A The One Tail Rubber egy rugalmas, de merev anyagból készült gubancgátló szilikon hüvely. Dobás közben megakadályozza előkénk gubancolódását és védi a kötést. Tökéletesen használható még a lágyabb előkezsinórokhoz is. 40mm hosszúságban. Kiszerelés:20db/csomag

Szín: Áttetsző barna // Áttetsző zöld // Áttetsző sóder       Méret: 40mm

 

 

THE ONE ÓLOMKAPOCS

The One ólomtartó kapocs szett rendszer, forgós ólmokhoz. Elakadás esetén elhagyja az ólmot, 8-as méretű forgóhoz használható. Az oldalsó rögzítőbe helyezzük bele kedvenc forgós bojlis ólmunkat, a végébe pedig a horogelőkét.

Szín: Barna      Kiszerelés: 6db 

 

 

 

THE ONE GUMI STOPPER

A The One csali stopper puha, szilikonból készült stopper. A hajszálelőkére felhúzva megakadályozhatjuk, hogy a két szem bojli csalizásakor a felső bojli a horoghoz felcsússzon. Kétfajta méretben érhető el (S, SS)

Méret: S // SS