The One Red

2018-as újsdonság a THE ONE PARTICLE MIX 2L

A sikeres horgászat alapja az etetés!

A The One Particle mix egyaránt használható etetőanyagok bekeveréséhez, dúsításához és önmagában, spod mix-ként.

Összetevői az alábbiak:
Kukorica
– A legalapvetőbb és kedvelt ponty csemege. Magas szénhidráttartalmának köszönhetően a pontyok előszeretettel fogyasztják. Könnyű emészthetősége miatt, az etetésen tartózkodó, jóllakott halakat is pár órán belül táplálkozásra készteti.

Tigrismogyoró
– Sok mindenkinek már nem kell bemutatni, azonban, aki még nem tudná, a tigrismogyoró egy nagyon-nagyon édes, mandulás aromával rendelkező haszonnövény. Magas keményítő-, olaj- és fehérjetartalmának köszönhetően igen tápláló a halak számára, ezért előszeretettel fogyasztják.

Csillagfürt
– Talán a legközelebbi ismert rokona a bab, vagy a borsó. Ezáltal kiugróan magas fehérjetartalommal rendelkezik, amit a halak imádnak.

Kendermag
– A titkos fegyver!
Sokan kihagyják magvas keverékeikből, mondván, hogy behozza az apróhalakat, de ez nem így van. Csíráztatott formában extrém mennyiségű tápanyagot hordoz magában, nem mellesleg a kendermagban rejlik, az egyik legmagasabb szinten hasznosuló növényi fehérje.

Étvágyfokozó betaint és hozzáadott aminosavakat tartalmaz, amely kiemeli az átlagos magmixek sorából! Praktikus, visszazárható műanyag edényben kerül forgalomba.

Ízesítései a már megszokott The One ízek: Red (halas, epres, kolbászos jelleg)

 

A Red One  bojli egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított csali. Komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül, eredeti Haith’s Robin Red-del! A gyümölcsös-fűszeres/halas jellegét fekete borssal emeltük ki, sőt emellett több különböző, máshol eddig nem használt por és folyékony alapú összetevő segít abban, hogy egyedülálló eredményeket érjünk el. Gyümölcsös, halas jellegénél fogva szinte minden időjárási körülmények közepette kimagasló fogást biztosít. Az oldódó változat ajánlott nagyobb halsűrűségű tavakon, míg a főtt, keményebb változattal akár vadvizeket is meghódíthatunk. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! Nem csak hétköznapi horgászatokra ajánlott, hanem akár pontyfogó versenyeken is bátran használható. Rendkívül „gyors” bojli, azaz rövid időn belül rátalálnak a halak, majd értékes beltartalma miatt garantáltan visszatérnek az etetésre.

Tipp 1: használjuk vegyesen az oldódó és a főtt csalikat etetésre

Tipp 2: Dobócsövezés előtt szárítsuk 1-2 napot, vagy vizezzük be a bojlikat, mielőtt a dobócsőbe helyezzük

 

THE ONE HOROGBOJLI

A The Red One oldódó horogbojli a főtt típussal megegyező összetételű, de speciális kukoricatejet és egyéb vízoldékony anyagokat is adagoltunk hozzá, melynek köszönhetően folyamatosan csökken a vízben az átmérője. Ajánlott a The Red One bojlival etetett horgászhelyen a horog mellé, megkülönböztetve etetésünkön a csalinkat! A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy “jel”, csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Oldódási ideje függ a víz hőmérsékletétől! (Oldódási idő 22 Celsius fokos vízben: 18mm/2 óra, 22mm/3 óra). Még több fűszer, még több aroma, még több gyümölcs, még több Haith”s Robin Red!
Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket, színét a különböző fűszerek és a Haith”s Robin Red adja! 100%-ig természetes alapanyagokból készült! A Red One főtt horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben.

 

Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk Red One dip aromába

Tipp 2: az etetésre használt oldódó Red One csalikat megőrölve (vagy szétnyomva), víz és Red One dip aroma segítségével gyúrjunk pasztát, majd vékony rétegben vigyük fel a csali felületére

 

THE ONE AMINO DIP

A Red One bojli dip egy sűrű állagú, erőteljes ízhatású és aromájú, több komponensből álló, tömény gyümölcsös-halas jellegű aromával készült mártogató folyadék. Az illat és ízanyagai biztosítják a dipelt horogcsali gyorsabb kiválasztását. Fűszerekkel, Haith”s Robin Red-del, aminosavakkal dúsítottuk, így rendkívül csípős folyadékot kaptunk, mely nem csak bojlik, de pop-up bojlik és magvak ízesítésére is tökéletesen használható! A PVA termékeket nem oldja!
HASZNOS TIPP
Mártsuk a Red One horogcsalit 15-20 perccel a horgászat kezdete előtt a dip aromába.
Egy minimális mennyiséget öntsünk az etetésre szánt csalira, majd rázzuk össze, hogy minden szemre jusson, ezzel intenzívebb aromát adhatunk az etetésre szánt csaliknak is.
Amennyiben PVA termékeket használunk, a dip aromából egy keveset “kenjünk” a PVA csomagokra is.

 

THE ONE POP-UP

A Red One Fluoro pop-up bojlik kitűnő figyelemfelkeltő csalik, mind a szín, mind pedig az íz-illat tekintetében. Összetevői között megtalálhatóak a különböző fehérjék, halolajok, étvágygerjesztők, betain HCI, vízoldékony aminosavak, aromák, színezékek és oldódást segítő anyagok. Gyümölcsös jellegű csali, megspékelve fűszerekkel és egyedi, állati eredetű kivonatokkal. Rendkívül tömör bojli, melyek nem áznak fel még 48 óra után sem.  Nagy felhajtóerejük miatt önmagukban illetve hóemberként is felkínálhatóak.

Tipp 1: Vágjunk félbe egy pop-up bojlit, majd tegyük egy 20mm-es halibut pellet “tetejére”, hóemberként felkínálva.

Tipp 2: Áztassuk Red One dipbe 1 nappal a horgászat kezdete előtt, majd így használjuk a hoerog mellett akár önmagában, akár süllyedő csalikkal együtt.

 

THE ONE BOILIE & FEEDER PASTA

A paszták használata nagyban megnövelheti a horgászat eredményességét. A The One termékek esetében viszont még a feltételes módot is elhagyhatjuk: MEGNÖVELI!!! Használjuk őket a bojli, vagy pellet köré formázva, vagy paszta ólomra gyúrva és a hatás nem marad el.
Az extra aromák és aminosavak már messziről odacsalják és táplálkozásra késztetik a nagytestű pontyokat, amurokat. – Red: egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül, eredeti Haith’s Robin Red-del! A gyümölcsös-fűszeres/halas jellegét fekete borssal emeltük ki.

 

THE ONE PVA HURKA + 100ml LOCSOLÓ – RED

A PVA csomagok horog mellé fűzése szinte minden esetben megnöveli a kapások számát! Magas minőségű összetevőkből összeállított tört és őrölt keverék PVA hálóba töltve. A benne lévő 100ml Liquidet magas, minimum 30%-os protein tartalom és gyors vízoldékonyság jellemzi.

 

THE ONE GROUNDBAITS SPOD MIX – RED

Állati és növényi fehérjékben gazdag változó szemcse méretű könnyen emészthető keverék. Hal takarmányozásban használt speciális haltáp felhasználásával készült. Igen jó tapadóképessége miatt spod mixként, magvak és pelletek ragasztására is alkalmas melyekkel dúsítva igen vonzó és még tartalmasabb keveréket érhetünk el. Hal takarmányozásban használt speciális amino sav garnitúrával rendelkező keverék.

 

THE ONE GROUNDBAITS MIXER – RED

Az etetőanyagok bekeverése során eredményesen használhatjuk a Groundbait mixereket. Melasz és CSL alapú magas amino sav tartalmú locsoló folyadék. 15 celsius fok alatti vízben jó víz oldékonysággal rendelkezik. Az extra aromázottságnak köszönhetően gyorsan az etetésre csalja a közelben tartózkodó halakat. – Red: egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított komplex folyékony stimulátorokból összeállított groundbait mixer! Gyümölcsös-fűszeres/halas jelleg

THE ONE PVA & BOILIE JUICE 250ml – RED

A halak horgász helyre csalogatásának tárháza mára igen nagyra nőtt.
Ennek egyik eleme a PVA-ra nyomható aromák alkalmazása. Az extra aromázottságnak köszönhetően gyorsan az etetésre csalja a közelben tartózkodó halakat. Sűrűségüknél fogva  szétterülnek a fenéken és hosszan tartó csalogató hatást fejtenek ki az ott tartózkodó halakra. PVA termékeket természetesen nem oldja. Ezen felül alkalmazhatjuk etetőanyagra nyomva is. Gyümölcsös-fűszeres/halas ízesítés

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.