The One Purple

2018-as újsdonság a THE ONE PARTICLE MIX 2L – PURPLE

A sikeres horgászat alapja az etetés!

A The One Particle mix egyaránt használható etetőanyagok bekeveréséhez, dúsításához és önmagában, spod mix-ként.

Összetevői az alábbiak:
Kukorica
– A legalapvetőbb és kedvelt ponty csemege. Magas szénhidráttartalmának köszönhetően a pontyok előszeretettel fogyasztják. Könnyű emészthetősége miatt, az etetésen tartózkodó, jóllakott halakat is pár órán belül táplálkozásra készteti.

Tigrismogyoró
– Sok mindenkinek már nem kell bemutatni, azonban, aki még nem tudná, a tigrismogyoró egy nagyon-nagyon édes, mandulás aromával rendelkező haszonnövény. Magas keményítő-, olaj- és fehérjetartalmának köszönhetően igen tápláló a halak számára, ezért előszeretettel fogyasztják.

Csillagfürt
– Talán a legközelebbi ismert rokona a bab, vagy a borsó. Ezáltal kiugróan magas fehérjetartalommal rendelkezik, amit a halak imádnak.

Kendermag
– A titkos fegyver!
Sokan kihagyják magvas keverékeikből, mondván, hogy behozza az apróhalakat, de ez nem így van. Csíráztatott formában extrém mennyiségű tápanyagot hordoz magában, nem mellesleg a kendermagban rejlik, az egyik legmagasabb szinten hasznosuló növényi fehérje.

Étvágyfokozó betaint és hozzáadott aminosavakat tartalmaz, amely kiemeli az átlagos magmixek sorából! Praktikus, visszazárható műanyag edényben kerül forgalomba.

Ízesítései a már megszokott The One ízek: Purple (rákos, lazacos vonal)

 

A The Purple One bojli egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított csali. Komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül! A rákos jellegét lazacolajjal dúsítottuk, sőt emellett több különböző, máshol eddig nem használt por és folyékony alapú összetevő segít abban, hogy egyedülálló eredményeket érjünk el. Erőteljes rákos, de mégis kissé édeskés jellegénél fogva az év bármely szakában nagy sikerrel alkalmazható. Az oldódó változat ajánlott nagyobb halsűrűségű tavakon, míg a főtt, keményebb változattal akár vadvizeket is meghódíthatunk. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült!

Méretek: 18mm // 22mm      Típus: Főtt // Oldódó

Tipp 1: használjuk vegyesen az oldódó és a főtt csalikat etetésre

Tipp 2: Dobócsövezés előtt szárítsuk 1-2 napot, vagy vizezzük be a bojlikat, mielőtt a dobócsőbe helyezzük

 

THE ONE HOROGBOJLI – PURPLE

A The Purple One horogbojlik egyedileg kiválogatott, a legjobb minőségű attraktorokkal dúsított csalik, melyek segítenek abban, hogy az etetésünkön mielőbb megtalálják a halak a horog mellett felkínált bojlit. Állaguk kemény, köszönhetően a nagy mennyiségű fehérjének, és azoknak az összetevőknek, melyet a pontyok természetes táplálékforrásként azonosítanak a vízben. A víz PH értékét megváltoztatva, mintegy “jel”, csalogatóan hatnak a pontyokra és amurokra. Erőteljes rákos jelleg, kissé édeskés alappal, ez a The Purple One sikerének titka! Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült!

OLDÓDÓ ÉS FŐTT VÁLTOZATBAN ELÉRHETŐ

Tipp 1: horgászat előtt néhány órával áztassuk The Purple One dip aromába

 

THE ONE AMINO DIP – PURPLE

A The Purple One bojli dip egy sűrű állagú, erőteljes ízhatású és aromájú, több komponensből álló, tömény rákos jellegű aromával készült mártogató aroma. Az illat és ízanyagai biztosítják a dippelt horogcsali gyorsabb kiválasztását. Különböző kivonatokkal dúsítottuk, így rendkívül attraktív folyadékot kaptunk, mely nem csak bojlik, de pop-up bojlik és magvak ízesítésére is tökéletesen használható! A PVA termékeket nem oldja!

Tipp1: Mártsuk a The Purple One horogcsalit 15-20 perccel a horgászat kezdete előtt a dip aromába

Tipp 2: Egy minimális mennyiséget öntsünk az etetésre szánt csalira, majd rázzuk össze, hogy minden szemre jusson, ezzel intenzívebb aromát adhatunk az etetésre szánt csaliknak is

Tipp 3: Amennyiben PVA termékeket használunk, a dip aromából egy keveset “kenjünk” a PVA csomagokra is

 

THE ONE POP-UP – PURPLE

A The Purple One Fluoro pop-up bojlik kitűnő figyelemfelkeltő csalik, mind a szín (egy tégelyben számos bevált, fluoro szín), mind pedig az íz-illat tekintetében. Összetevői között megtalálhatóak a különböző fehérjék, halolajok, étvágygerjesztők, betain HCI, vízoldékony aminosavak, aromák, színezékek és oldódást segítő anyagok. Erőteljesen rákos jellegű csali, mely rendkívül tömör, éppen ezért nem áznak fel még 48 óra után sem. Nagy felhajtóerejük miatt önmagukban illetve hóemberként is felkínálhatóak.

Tipp 1: Vágjunk félbe egy pop-up bojlit, majd tegyük egy 20mm-es halibut pellet “tetejére”, hóemberként felkínálva.

Tipp 2: Áztassuk The Purple One dipbe 1 nappal a horgászat kezdete előtt, majd így használjuk a horog mellett akár önmagában, akár süllyedő csalikkal együtt

 

THE ONE BOILIE & FEEDER PASTA – PURPLE

A paszták használata nagyban megnövelheti a horgászat eredményességét. A The One termékek esetében viszont még a feltételes módot is elhagyhatjuk: MEGNÖVELI!!! Használjuk őket a bojli, vagy pellet köré formázva, vagy paszta ólomra gyúrva és a hatás nem marad el.
Az extra aromák és aminosavak már messziről odacsalják és táplálkozásra késztetik a nagytestű pontyokat, amurokat. Purple: egy rendkívül magas fehérjetartalmú, szénhidrátokkal dúsított, komplex lisztekből, folyékony stimulátorokból összeállított csali, mely hallisztes-tejfehérjés alapra épül, rákos jelleggel.

 

THE ONE PVA HURKA + 100ml LOCSOLÓ – PURPLE

A PVA csomagok horog mellé fűzése szinte minden esetben megnöveli a kapások számát! Magas minőségű összetevőkből összeállított tört és őrölt keverék PVA hálóba töltve. A benne lévő 100ml Liquidet magas, minimum 30%-os protein tartalom és gyors vízoldékonyság jellemzi. Erőteljes rákos, de mégis kissé édeskés jellegénél fogva az év bármely szakában nagy sikerrel alkalmazható. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot és színezéket! 100%-ig természetes alapanyagokból készült!

 

THE ONE GROUNDBAITS SPOD MIX – PURPLE

Állati és növényi fehérjékben gazdag változó szemcse méretű könnyen emészthető keverék. Hal takarmányozásban használt speciális haltáp felhasználásával készült. Igen jó tapadóképessége miatt spod mixként, magvak és pelletek ragasztására is alkalmas melyekkel dúsítva igen vonzó és még tartalmasabb keveréket érhetünk el. Hal takarmányozásban használt speciális amino sav garnitúrával rendelkező keverék.

 

THE ONE GROUNDBAITS MIXER – PURPLE

Az etetőanyagok bekeverése során eredményesen használhatjuk a Groundbait mixereket. Melasz és CSL alapú magas amino sav tartalmú locsoló folyadék. 15 celsius fok alatti vízben jó víz oldékonysággal rendelkezik. Az extra aromázottságnak köszönhetően gyorsan az etetésre csalja a közelben tartózkodó halakat .Purple: A rákos jellegét lazacolajjal dúsították, sőt emellett több különböző, máshol eddig nem használt folyékony alapú összetevő segít abban, hogy egyedülálló eredményeket érjünk el.

 

THE ONE PVA & BOILIE JUICE 250ml – PURPLE

A halak horgász helyre csalogatásának tárháza mára igen nagyra nőtt.
Ennek egyik eleme a PVA-ra nyomható aromák alkalmazása. Az extra aromázottságnak köszönhetően gyorsan az etetésre csalja a közelben tartózkodó halakat. Sűrűségüknél fogva szétterülnek a fenéken és hosszan tartó csalogató hatást fejtenek ki az ott tartózkodó halakra. PVA termékeket természetesen nem oldja. Ezen felül alkalmazhatjuk etetőanyagra nyomva is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.