Aprócikkek

THE ONE LÁGY GUMIGYÖNGY

Védjük kötéseinket The One gumigyönggyel!
Legyen szó feeder, bojlis vagy úszós felszerelésről, szinte minden módszernél hasznunkra válhat ez az egyszerű kis apróság.
Kezdőtől a profi horgászokig, mindenkinek ajánljuk a használatát. Több színben és méretben kapható! Két különböző színben (zöld, barna) és két fajta méretben (4mm, 6mm) kapható!

 

THE ONE GUMIÜTKÖZŐ BULLET

A kötések védelmére szolgáló gumiharangot a csomóra húzva védhetjük azt a külső behatásoktól, akadóktól. Három fajta színben érhető el!

 

THE ONE HELIKOPTER ÜTKÖZŐ

A The One gumiütközőt használjuk csúszó, helikopter, vagy chod szerelékhez. Kötésvédő szerepet tölt be! Három fajta színben érhető el!

 

THE ONE SZILIKON

A The One szilikoncső segítségével könnyedén rögzíthetjük hajszálelőkénket a horog szárán. Használhatjuk 2 – 4 – 6 méretű horgokhoz, vagy akár több pontos úszóink rögzítésére is, mivel méretre vágható. Átlátszó és barna színben érhető el.

THE ONE ZSUGORCSŐ

A The One zsugorcső használatával meghosszabbíthatjuk a horgunk szárát és megakadályozhatjuk a horog kifújását. Kétféle méretben 1,2mm, illetve 1,6mm, és két fajta színben kapható. Ez praktikus a füles horgok kötésénél: a horogra ráhúzunk egy nagyobb átmérőjű csövet, amelyet rámelegítve a legszorosabb, legbiztonságosabb kötésvédő anyagot kapjuk.

 

THE ONE SZILIKON GUMIHARANG 20MM

A The One Tail Rubber egy rugalmas, de merev anyagból készült gubancgátló szilikon hüvely. A hagyományos szilikon hüvelytől rövidebb, így elsősorban helikopter és chod szerelékhez, vagy rövid horog előkékhez ajánljuk. Dobás közben megakadályozza előkénk gubancolódását, és védi a kötést. 20mm hosszúságban. Kiszerelés:20db/csomag

THE ONE SZILIKON GUMIHARANG 40MM

A The One Tail Rubber egy rugalmas, de merev anyagból készült gubancgátló szilikon hüvely. Dobás közben megakadályozza előkénk gubancolódását és védi a kötést. Tökéletesen használható még a lágyabb előkezsinórokhoz is. 40mm hosszúságban. Kiszerelés:20db/csomag

 

THE ONE ÓLOMKAPOCS

The One ólomtartó kapocs szett rendszer, forgós ólmokhoz. Elakadás esetén elhagyja az ólmot, 8-as méretű forgóhoz használható. Az oldalsó rögzítőbe helyezzük bele kedvenc forgós bojlis ólmunkat, a végébe pedig a horogelőkét.

THE ONE GUMI STOPPER

A The One csali stopper puha, szilikonból készült stopper. A hajszálelőkére felhúzva megakadályozhatjuk, hogy a két szem bojli csalizásakor a felső bojli a horoghoz felcsússzon. Kétfajta méretben érhető el (S, SS)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.