Fűzőtűk – Stopperek

THE ONE PVA FŰZŐTŰ

A The One PVA fűzőtű segítségével könnyedén fűzhetjük fel stick mixes csomagunkat az előkénkre. Hosszúsága révén felfűzhetünk egyszerre akár több bojlit, vagy pelletet PVA szalagra.

 

THE ONE ÓLMOZOTT ZSINÓR FŰZŐTŰ

A The One leadcore fűzőtű egy nagyon vékony kapcsos fűzőtű. Ideális ólombetétes zsinór fűzéshez, de kiválóan alkalmas egészen kis méretű és nagyon puha csalik felfűzésére is.

 

THE ONE BOJLIFŰZŐTŰ UNIVERSAL

A The One Universal tű egy kapocs nélküli, hegyes fűzőtű. Ideális bármilyen keményebb csali hajszálelőkére való felfűzéséhez. Mivel nem kapcsos fűzőtű, hanem átszúró jellegű, ezért jóval kisebb lyukat fúr, csökkentve ezzel a csali szétrepedésének kockázatát.

 

THE ONE FŰZŐTŰ ERŐS

A The One Extra Strong fűzőtű talán a legszélesebb körben használható. A fűzőtű fogórésze tökéletesen illeszkedik ujjaink közé, így gond nélkül használhatjuk, kukorica, bojli, tigrismogyoró, pellet felfűzéséhez.

 

THE ONE BOJLIFÚRÓ

A The One csali fúró nagyon tartós kivitel. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén használhatjuk kemény csalikhoz, bojlihoz, pellethez, magvakhoz!

 

THE ONE FONOTT ZSINÓR VÁGÓ OLLÓ

A The One olló egy speciális zsinórvágó olló. Anyaga orvosi acélból készül, és hihetetlen tartós. Fogazott éleinek köszönhetően könnyedén elvág minden zsinórt, beleértve a fonott, nylon, merev monofil, fluorocarbon, ólmozott és bevonatos zsinórokat is.

 

THE ONE BOJLISTOPPER KEMÉNY

A The One bojlistopper hagyományos, műanyag stopper, de mégis más, mint a többi: rendkívül finoman kidolgozott, minőségi termék. Átlátszó és barna színben érhető el.

 

THE ONE PELLET STOPPER

A The One Pellet Stopperek kialakításuknak köszönhetően kiválóan tartják a pellet csalikat. A hosszabb szárú, nagyobb méret ideális a fúrt, vagy nagyobb méretű pelletekhez, ugyanis a hosszú pellet stopper szár mélyen a csaliba hatol, így alakítva ki megfelelő távolságot a csali és a horog között. Narancssárga és barna színben érhető el.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.